New language mapping


Грешка при заявка към базата от данни: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE clmap_lang=''' at line 1]
SELECT * FROM WHERE clmap_lang=''

Language (ISO)

Language name (descriptive)


miss match » За дистрибутори
За дистрибутори

Уважаеми дами и господа,

Miss Match сбъдва мечти. Оригиналните дизайнерски идеи са изкусно съчетани с луксозни материи, кристали Swarovski, изящни кройки и преобладаваща ръчна изработкa. Miss Match осигурява успешен бизнес за своите франчайз партньори. А на всеки клент предлага усещане за неподправена изтънченост, като подчертава личния стил.

Без месечни такси, с възможност за изплащане на вноски и бърза вързвръщаемост в рамките на 5 месеца, франчайзът на Miss Match е чудесна възможност за всички, които желаят да развият бизнес с модни облекла и аксесоари. Франчайзът е подходящ и за всички търговци, които искат да разширят дейността си, чрез обогатяване на асортимента си с роклите на Miss Match. От вас зависи дали ще отворите нов магазин, ще организирате вече съществуващ или ще продавате он-лайн.

Компанията подкрепя своите представители със специално разработена маркетингова стратетия, като им предоставя ноу-хау за един успешен бизнес, чрез централизирано привличане на нови клиенти, професионално обучение на управителя и отделните служители. Франчайзодателят се ангажира да обучи персонала за работа с клиенти, вземане на мерки и реализиране на продажби.

С богато въображение и акцет върху детайлите роклите Miss Match покоряват младите дами. А изгодните цени и примамливите предложения на този франчайз ще събудят вашия предприемачески инстинкт.

Като дистрибутори на MISS MATCH Вие ще фигурирате както в нашият web-syte – http://www.miss-match.eu, така и в цялостната ни национална рекламна кампания, която ще насочва клиентите къде могат да открият тоалетите на MISS MATCH.

За повече информация тел.: 0888299900